Bu Blogda Ara

Merkez: Tayvan Tür: C-Pop, Mando-Pop Ajans: EXPG Taipei Linktree   /  INSTAGRAM   /  YOUTUBE MAGMA from EXPG TAIPEI , EXPG Studio Taipei...

MAGMA from EXPG TAIPEI / Grup Tanıtımı


Merkez: Tayvan
Tür: C-Pop, Mando-Pop
Ajans: EXPG Taipei


MAGMA from EXPG TAIPEI , EXPG Studio Taipei'nin 2016 yılında kurulan erkek proje grubudur. Üyeler, Japonya'daki EXPG Lab öğrencileriyle aynı seviyeye sahiptir.

Grup, birkaç orijinal şarkı yayınlayan ve Tayvan'da çıkış yapması beklenen tek EXPG proje grubudur.

EXPG STUDIO TAIPEI'nin bir dans ve vokal grubu olan eğitim grubu MAGMA, Ağustos 2016'da kuruldu ve o zamandan beri genellikle Taipei'nin alışveriş bölgelerinde sokak performansı yapıyordu. Tayvan'daki çeşitli performans deneyimlerine ek olarak, vokalistler SEAN (Sean Sung) ve ALAN (Alan Chen) 2017'de EXILE Presents VOCAL BATTLE AUDITION 5'e katılmak için Japonya'ya gitti. 30.000 yarışmacı arasından 8 finalistten 2'si oldular.

Grubun sanatçıları EXILE, Sandaime J Soul Brothers ve diğer ünlü Japon sanatçılarla uzun yıllardır turnede performans sergilerken, Tayvan'da GENERATIONS ve Hiroomi Tosaka performanslarına da katılıyorlar.

2018 sonunda Chenhau gruptan ayrıldı.

18 Nisan 2019'da MAGMA, LAVA FLOW adlı ilk ulusal turuna çıktı. Onları tanıtmak ve eğitmek amacıyla düzenlenen tur, 8 Aralık'ta LAVA FLOW Tour Final "ERUPTION" başlıklı son konserlerinin ardından sona erdi.

8 Şubat 2020'de Taipei Şehrindeki Taipei Fener Festivali'nin açılış töreninde AKIRA ile birlikte sahne aldılar.

Grup Üyeleri
(Üye tanıtımları yakında eklenecektir)

SEAN (vokalist)
ALAN (vokalist)
MT (performansçı)
ANDY (performansçı)
RICH (performansçı)
JUN (performansçı)

Eski Üyeler

Chenhau (performansçı)

0 yorum: