Bu Blogda Ara

E-GIRLS, 24 Nisan 2011 yılında oluşturulan ve Avex Trax'ın alt şirket Rythim Zone ve LDH ajansı tarafından yönetilen bir J-PO...

E-GIRLS / Grup Tanıtımı


E-GIRLS, 24 Nisan 2011 yılında oluşturulan ve Avex Trax'ın alt şirket Rythim Zone ve LDH ajansı tarafından yönetilen bir J-POP grubudur. Grup ismi EXILE Girls Unit'i temsil etmektedir. 2017 itibariyle, grup 11 üyeden oluşuyor; Bunların 8'i Happiness ve Flower gruplarındaki üylerden oluşmaktadır. Üç orijinal üyeye sahiptir. Erkek grubu Exile için bir kız kardeşi olarak oluşturulan E-girls, 2011 yılında ilk single'ları “Celebration” ile çıkışlarını gerçekleştirdiler. 2013'te, "Gomennasai no Kissing You" adlı single, kızları ticari başarıya ulaştırdı, 100.000'den fazla ünite sattı ve ana albümü Colorful Pop (2014) Oricon Albümleri Tablosunda olumlu eleştiriler ve yüksek performansla karşılandı.

Gruptan ayrılan birkaç üyeyle E-GIRLS, üçüncü albümleri E.G. Time (2015), müziklerinde ve vokal sunumlarında bir değişiklik gördü. Aynı yıl LDH, kadrolarında değişiklik yaptığını açıkladı. 

Bir Japon idol grubu olarak başlayan E-girls, kariyerleri ilerledikçe farklı temyiz ve kültürleri bir araya getirdi, tasarladı ve Japon müziğindeki en önde gelen kız gruplarından biri haline geldi. Ayrıca, hafif J-pop ve dans müziği olarak başlayan müzik stilleri, albümlerin yayımlandığı şekliyle genişlemeye başladı. İlk çıkışlarından bu yana, E-girls'den seçilen üyeler tarafından üç alt birim oluşturuldu.

E-GIRLS Grup Üyeleri
(Üye tanıtımı için üyenin ismine tıklayınız)

  

0 yorum: