Bu Blogda Ara

TWITTER   /  LDH Profili   / INSTAGRAM   / YOUTUBE FANTASTICS, LDH ve Rhythm Zone‘a bağlı dokuz üyeli ve iki liderli bir gruptur.(Bi...

FANTASTICS from EXILE TRIBE / Grup Tanıtımı



FANTASTICS, LDH ve Rhythm Zone‘a bağlı dokuz üyeli ve iki liderli bir gruptur.(Bir üyenin hayatını kaybetmesi sonucu 8 üye olarak devam etmektedir.)
Grubun kurulacağı 31 Ocak 2017’de açıklandı. Grup iki vokalist ve 7 dansçıdan oluşmaktadır. Taiki Sato ve Sekai, 2014’ten beri EXILE üyesidir. Grup üyeleri, 20 Aralık 2017’de resmi olarak FANTASTICS üyesi olarak duyuruldular. FANTASTICS, ayrıca 2017 Dünya Turu’nda GENERATIONS’ı açılış gösterisinde ve arka plan dansçıları olarak destekledi. Ayrıca GENERATIONS “YMCA” müzik videosunda yer aldılar.

Üyeler ilk olarak “Dream Eğitimi’ne (ikinci Musha Shugyo)” katıldılar. 3 Mart’ta Shota Nakao, mide kanseri teşhisi konulduğu ve tedaviye odaklanmak için gruptaki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. Dream Eğitim Turu, 14 Nisan 2018’de başladı. Shota Nakao’nun hastalık teşhisi nedeniyle FANTASTICS 8 üye olarak turneye çıkmaya başladı. Shota’yı desteklemek amaçlı, Dream Eğitim Turu’nun teması “FANTASTICS 9” oldu. 8 Temmuz’da yapılan resmi açıklamada, Shota’nın 6 Temmuz’da kansere yenik düşerek hayatını kaybettiği açıklandı.

EXILE TRIBE’nin resmi grubu olarak 5 Aralık 2018’de “OVER DRIVE” şarkısıyla çıkışlarını yaptılar.

FANTASTICS Grup Üyeleri
(Üye tanıtımı için üyenin ismine tıklayınız)










0 yorum: